Steinhardt!

Wall Street-legenden og forvalter Michael Steinhardt gir sitt syn på dagens fondsbransje, økonomien og går samtidig hardt ut mot Warren Buffett:

5 kommentarer to “Steinhardt!”

 1. Peter Warren sier:

  Hyggelig at du fant den interessant. Michael Steinhardt var en av trekløveret Soros (Quantum), Roberstson (Tiger) og Steinhardt. Alle global macro-forvaltere som skapte meget solide resultater, men hadde tildels store tap inn i mellom. Ny video (om et annet tema) kommer i morgen tidlig. /Peter

 2. Boom Bust sier:

  Herlig mann! Jeg er nok for lite opplyst for har ikke lagt merke til denne mannen før, men sannelig snakker han et herlig språk! Alle trenger ikke være enig i hans syn, og mange vil nok se på de som irrelevante og utdaterte, men de er vel verdt å lytte til. Finanskrisens årsaker er allerede glemt. Det tok ikke mer enn ett dusin måneder før noen av den moderne histories største markedsforstyrrelser var et vagt minne. I USA kastet de dollarsedler over problemene, dekket de til, og håpet at de lette løsningene ville være tilstrekkelige. Jeg er ikke så sikker. Jeg er faktisk meget tvilende. Takk for fin videolink!

 3. Rune sier:

  Gutfreund er det ikke ofte en hører om lengre. Kanskje Liars Poker har gitt et feil bilde av fyren.

  Sant det han sier om Buffett og veldedighet.

 4. Peter Warren sier:

  Hei Popper. Enig med deg. Ha det flott på fjellet. You know some of us are forced to work for a living 🙂 /Peter

 5. Poper sier:

  Hei Peter!
  Dette er nok en bekreftelse på hvor vi er på vei! Utrolig, verden har blitt bedratt. Det vi ser er et kapitalistisk diktatur! Dette er keiserens nye klær….. dette er en skam. Ingen vil gjøre noe med det, det er en ond spiral. Dette vil få subprime og tidligere «krakk« til å fortone seg som små korreksjoner… Skylden legges på hedgefond og spekulanter. Det beviser hvor mye mann har forstått av risiko.
  En fjellhilsen fra Popper, mann tenker best alene  Ha en fortsatt fin og stressende dag foran pc skjermene deres.