Becoming a trader – the fast track

2 kommentarer to “Becoming a trader – the fast track”

 1. Peter Warren sier:

  Hei Morten.

  Bloggskrivingen blir en funksjon av temaer som inspirerer og det å ha tilgjengelig tid (som regel om natten når det er stille). Ser ikke så mye kontroversielt i det som skjer i markedene for tiden. Skriver først og fremst om det når jeg mener at utviklingen ikke står i forhold til realitetene. I øyeblikket synes jeg det er harmoni mellom utvikling og realiteter og dermed mindre interessant å skrive om.

  Publiserer en blogg om fordelene som banker har mht å opptre som investorer i morgen. Rakk ikke å lese korrektur på denne i morges da fallet i gullprisen ga oss gode nivåer med hensyn på å sikre gevinster på salgsopsjoner vi sitter på. /Peter

 2. M sier:

  Peter,

  beklager maset, men syntes det du skriver på bloggen er av såpass god kvalitet. Derfor er det en skuffelse hver gang jeg ser at det ikke er kommet noen nye innlegg fra deg.

  Dermed kommer en forespørsel om en post angående alt det spennende som skjer i markedet for tiden.

  Går ut fra at du er en travel mann, så du får ha meg unnskyldt.