Hvordan tjene penger på penger

Vår sjette podcast handler blant annet om valutamarkedet og tar også for seg fallgrubene man bør være oppmerksom på.

Den inkluderer januardagen i 2015 som ble katastrofal for et stort antall valutaspekulanter, herunder mange bedrifter og privatpersoner som hadde lån i sveitserfranc.

Podcasten diskuterer også oljemarkedet og hvor forskjellige forventningene til aktørene i dette markedet kan være i forhold til aksjemarkedets forventning om oljeprisens utvikling.

Episoden ble innspilt i vår og det er således idag enkelt å bedømme hvilket marked som fikk rett.

Totalt nærmer podcastserien: «Tid er penger – en podcast med Peter Warren» seg nå 80.000 avspillinger. Vi takker for denne overveldende interessen.


Podcasten er produsert i samarbeid med IG Markets.

2 kommentarer to “Hvordan tjene penger på penger”

  1. Peter Warren sier:

    Hei Jens,

    Takk for hyggelige ord om bloggen. Podcasten er enn så lenge på norsk (nå forstår jeg hvorfor jeg alltid blir bedt om å holde foredrag på engelsk i Danmark :-)). Vi har mottatt forespørsel fra en aktør som er interessert i en enten en engelsk versjon eller at vi produserer innhold på engelsk for en etablert internasjonal kanal. Vi skal se nærmere på dette utover høsten.

    /Peter

  2. Jens sier:

    Hej Peter…mange tak for nogle rigtig gode blog-posts. Jeg går ud fra at pod-casten er på Norsk, men er der en mulighed for at denne kan komme på engelsk, eller måske som et transcript, som en dansker har nemmere ved at forstå? 🙂 Igen mange tak for dine perspektiver.