«Goldman Sachs – en perfekt drapsmaskin»

William Cohan, forfatter og redaktør, intervjues om sin siste bok «Money and Power». I intervjuet sammenligner han den, etter finanskrisen, meget omdiskuterte investeringsbanken Goldman Sachs med en skorpion. Cohan påstår i tillegg at ingen organsisasjon sammenfatter og gjenspeiler dagens samfunn som nettopp Goldman Sachs.

2 kommentarer to “«Goldman Sachs – en perfekt drapsmaskin»”

  1. Peter Warren sier:

    Jeg er helt enig i alt du skriver. /Peter

  2. Boom Bust sier:

    Tror vel ikke Goldman Sachs er alene om å utvise stor grad av kynisme og profittjag i dagens kapitalmarked, men de gjør det kanskje bedre enn de fleste andre. Dette kan man selvfølgelig like eller mislike. Har selv stor sans for personer som tør utfordre det finansielle maktapparatet, enten det er på Wall Street, langs the Square Mile eller på Aker Brygge. Elliott Spitzer er en mann det etter mitt inntrykk står respekt av, og når hele gulvet på NYSE jubler etter at du henges ut i media med skandaleoppslag, da vet du at du har gjort noe riktig. 🙂